Suntem alaturi de copii si familiile copiilor prin programe terapeutice si de informare constanta a nivelului de rezultate si a obiectivelor terapiei desfasurate in Centrele KinetoBebe. Nevoia de sustinere a terapiei de recuperare pediatrica in continua crestere este motorul actiunilor de fundraising, cautand constant moduri de sustinere financiara a activitatilor asociatiei si a Burselor de Terapie.

Beneficiarii ai terapiilor de recuperare sunt copii care isi au legata copilaria de salile de terapie, copii care isi castiga dreptul la o viata autonoma prin sute de sedinte de recuperare.

– Prematuri

– Bebelusi cu deficiente neuro-motorii

– Nou-nascuti si copii diagnosticati cu sindroame genetice

– Copii cu afectiuni ortopedice , neuologice, neuromusculare si posttraumatice

– Copii cu TSA sau alte deficiente cognitive sau de dezvolatare senzoriala

Ore de recuperare gratuita

Planuri de recuperare

Copii beneficiari

Familii beneficiare

Comunitati

Datoram buna dezvoltare motorie, dar si progresele copilului semnificative minunatilor terapeuti care au dat dovada mereu de rabdare, intelegere si inalta pregatire profesionala. Primii pasi i-a facut in cadrul centrului, a fost o sedinta de neuitat

Maria N., mama Raisei, 2 ani

Echipa de kinetoterapeuti cu care colaboram este una deosebita, adevarati profesionisti. Evolutia copilului este vizibila inca de la primele sedinte, iar mediul in care lucreaza este gandit foarte bine. Recomand cu drag!

Mircea S., tatal lui Sebastian, 7 luni

Venim de cativa ani la Centrul KinetoBebe si faptul ca baietelul meu vine cu placere, acest lucru spune mult. A evoluat mult, felul in care merge, sare obstacole, se urca pe spalier, alearga, deseneaza. Sunt meritele terapeutului care lucreaza cu el.

Carmen P., mama lui Vlad,3 ani

Adevarati profesionisti, stiu sa explice, stiu si sa te ghideze daca este nevoie de alte evaluari la alte discipline.

Loredana G., mama lui Anais, 11 ani

Sunt foarte multumita de activitatea si evolutia copilului meu de cand “lucram” la acest Centru. Sunt deasemenea foarte multumita si incantata de profesionalismul si caldura de care dau dovada cei din echipa Kinetobebe.

Sofia W., mama lui Gyno, 3 ani

Ma bucur tare mult ca exista Kinetobebe! Acum avem un sprijin din toate punctele de vedere, progresele copilului meu le observa toata lumea. Va multumesc tuturor care aveti rabdare cu noi parintii si copii nostri.

Darco M., tatal lui Myna, 9 luni

Centrul KinetoBebe Mosilor

Adresa: str. Calea Mosilor, nr. 158, sector 2, Bucuresti. Pentru programari: 0727.988.679

Centrul KinetoBebe Nord